Linser - en kort introduksjon

Linser har kommet til et punkt i dag hvor de dekker alle mulige typer av synsfeil, men ideen med linser er ikke noe som har inntatt markedet de siste årene. På 1500-tallet hadde Leonardo Da Vinci allerede begynt å tenke på produktet linser, men det skulle vente ca 300 år før en brukbar linse ble oppfunnet og dette produktet kan på ingen måte sammenlignes med det vi har på markedet i dag. På den tiden var linsene laget av harde materialer og du kan selv tenke deg hvor ubehagelig det var å bruke. Tårevæsken hadde ingen mulighet til å flyte mellom øyet og linsen. Som betydde at man bare kunne bruke linsen i et par timer før man måtte ta den ut.

Det store gjennombruddet kom på 1970-tallet da firmaet Bausch & Lomb introduserte de myke linsene. Som var en stor fremgang fra de ubehagelige harde linsene. Fremdeles er det stor utvikling innenfor linser og vi ser stadig nye produkter og innovasjoner blir tatt frem. I dag har brukere mulighet til å velge mellom endagslinser, månedslinser og kosmetiske linser. Sistnevnte har ingen påvirkning på synet, men er laget for å endre form og farge på øyet. Derav navnet kosmetiske linser.

Kjøp av linser på nettet har økt i store summer i de siste årene. Noe som er forståelig da det er vesentlig billigere og man sparer mye tid på å handle på nettet og ikke drar til optikeren. Linser er enkle å ha med og gjøre og derfor er det et produkt som passer perfekt å kjøpe på nettet. Vet du hva slags linser du vil ha, så er det bare å bruke nettet til å finne de billigste linsene.


1. Yourlenses

YourLenses
Butikkrating:10/10
Betyg: 10/10

YourLenseser er en forhandler som ofte blir omtalt med de laveste prisene. Mange mener at bra service og kundesport er et meget stort pluss på toppen av de lave prisene.

YourLenses

2. Mister Spexs

Mister Spexs
Butikkrating:9/10
Betyg: 9/10

Mister Spex som er en svensk forhandler som selger så billige kontaktlinser som mulig. Mister Spexs skiller seg litt ut fra andre ved at de kun selger originalprodukter.

Mister Spex