Linser på nett

Hvordan finner jeg mitt optikermerke på nettet?

Du har kanskje allerede funnet ut det produktet du vil ha, men du vet ikke hvor du får tak på det? Da kan vi hjelpe deg! Mange føler seg trygge ved å holde seg til det samme market over lengre tid. Dette kan så være ved brød, biler eller linser. Man vet nøyaktig hva du får og du føler en trygghet ved dette. Det mange ikke vet eller tenker på er at optikerkjedene gjør om linsemerker til sine egne. Et fenomen som er kjent innen dagligvarebransjen. Det er det samme produktet, men forpakningen og navnet som markedsfører er ulikt. Så samme linse er altså å finne på nettet til en billigere pris og under et annet navn enn hos din optiker.

På Kontaktlinseronline.no finnes det en guide som viser deg de vanligste linsene hos optikerne og hvilke motsatser du kan finne på nettet. Takket være denne listen, så er det mulig å få akkurat den linsen du er ute etter til en bra pris. Siden er enkel å bruke og det er lett å få den informasjonen man er ute etter.


1. Yourlenses

YourLenses
Butikkrating:10/10
Betyg: 10/10

YourLenseser er en forhandler som ofte blir omtalt med de laveste prisene. Mange mener at bra service og kundesport er et meget stort pluss på toppen av de lave prisene.

YourLenses

2. Mister Spexs

Mister Spexs
Butikkrating:9/10
Betyg: 9/10

Mister Spex som er en svensk forhandler som selger så billige kontaktlinser som mulig. Mister Spexs skiller seg litt ut fra andre ved at de kun selger originalprodukter.

Mister Spex